Qui som

Generant futur, renovant l’energia

Més de 30 anys d'experiència en el sector energètic i empresarial avalen la nostra manera de fer.

Som una empresa especialitzada en el desenvolupament, la instal·lació i el manteniment de tota classe de projectes basats en les energies renovables i l’eficiència energètica.

Oferim un servei integral als nostres clients que va des de l’assessorament en l’elecció del sistema més eficient i adequat, el disseny i la projecció de la instal·lació, a un seguiment i manteniment exhaustiu per assegurar-ne el màxim rendiment.

Som especialistes en l’execució d’instal·lacions de biomassa, de projectes d’autoconsum fotovoltaic, d’energia solar tèrmica i aerotèrmia amb més de 400 instal·lacions que avalen la nostra manera de fer.

Promoure l’ús de les energies alternatives, l’eficiència i estalvi energètic per contribuir a la construcció d’un món més sostenible i respectuós amb el medi ambient és un dels pilars fonamentals de la nostra filosofia.

Comptem amb un equip de tècnics i especialistes amb molts anys d’experiència en el sector energètic i empresarial; un equip humà que garanteix el compliment de les més estrictes normes de qualitat en les instal·lacions.

Executem projectes per a

Administració

Realitzem i dissenyem instal·lacions i projectes per a administracions públiques autonòmiques i locals, de diferent envergadura: centres esportius, escoles, piscines municipals, i altres edificacions.

Empreses

Executem projectes per a empreses de diferents sectors i àmbits, que tenen grans consums d’energia, com poden ser granges o indústria, o bé altres empreses que volen apostar per un canvi en el model energètic.

Particulars

Projectes personalitzats per a clients particulars amb necessitats energètiques específiques. Oferim solucions a mida per a la seva llar, ja sigui en un habitatge aïllat, unifamiliar o plurifamiliar.

Experiència i compromís

Un Servei 360º

Més enllà de la simple instal·lació: ens fem càrrec del projecte, de la instal·lació i del manteniment per tal d’assegurar-ne el màxim rendiment i eficiència.

Servei Tècnic 365/7

Els 365 dies de l’any de 8h a 21h de la mà d’un equip humà format per tècnics que garanteixen el compliment de les més estrictes normes de qualitat.

Assessorament

Estudis de viabilitat i assessorament en l’elecció del sistema més adequat cercant sempre el màxim nivell de rendiment, rendibilitat i optimització de la instal·lació.

Solucions Energètiques Sostenibles

Calderes Biomassa Hargassner

Instal·lació i manteniment de calderes de biomassa d’estella, pèl·let i llenya. Servei tècnic i distribuïdor oficial autoritzat a Catalunya de biomassa Hargassner.

Solar Fotovoltaica

Aprofitament de l’energia solar per a la generació d’electricitat i l’autoconsum. Solucions a mida, instal·lacions i projectes «claus en mà» sobre coberta o terreny.

Aerotèrmia

L’energia de l’aire exterior transformada en calor per climatitzar habitatges i produir ACS. Solucions a mida per a particulars.

Contacta amb nosaltres

Quina solució energètica s’adapta millor a les teves necessitats?