Aerotèrmia

Climatització sostenible per a la teva llar

L’energia aerotèrmica és l’energia de l’aire exterior transformada en calor per climatitzar habitatges i produir aigua calenta sanitària. Es tracta d’una font d’energia renovable inesgotable, d’explotació viable i econòmica, que permet reduir al mínim les emissions de CO2, en comparació amb els combustibles fòssils.

Perquè Aerotèrmia?

Fàcil i pràctic

La instal·lació és molt senzilla i no requereix d’obra; per tant, es redueixen els costos d’execució. Un sol aparell és capaç de produir l’energia suficient per a la calefacció i la refrigeració de l’aigua calenta sanitària.

Gran estalvi

Estalvi econòmic i energètic, ja que per una banda redueix el preu de cost energètic envers les energies fòssils convencionals (gas, gasoil, etc.) i, per l’altre, es tracta d’equips altament eficients amb un gran rendiment energètic.

Net i silenciós

S’evita la combustió i, per tant, la instal·lació de sortides de fum i l’emissió de CO2 a l’atmosfera. Sense contaminació acústica.

Manteniment zero

Oblida’t del manteniment, de la càrrega de combustible i d’estar pendent del funcionament. Els avenços en la tecnologia han permès la total automatització dels sistemes i brinden una alta fiabilitat.

Climatització sostenible

Aerotèrmia i fotovoltaica: la combinació perfecta

Per si sola, l'aerotèrmia contribueix a l’estalvi econòmic i energètic, però existeix la possibilitat de combinar-la amb la tecnologia fotovoltaica per reduir el consum elèctric del teu habitatge fins a un 80 %.

Contacta amb nosaltres

Pressupost d’aerotèrmia per a la teva llar